Sportlördag 

Strax natt i bygden och precis hemkommen från en lördag innehållande nytta och nöje. Började på fm med styrelsemöte med Västra Bilsportsförbundet inför årsmöte som jag senare på em skall leda. Lunchen tillbringades i bandyhallens restaurang där det vankades livemusik. ÖSK bandy föll sedermera mot Ljusdal och ÖSK fotboll släppte in ett snöpligt 1-1 mål i slutet hemma likaså mot Åtvidaberg i Svenska cupen. 

Jag for sen tillbaka och som inbjuden ordförande roddade igenom ett välbesökt årsmöte i motorstaden Örebro. Visade till och med BygdeTV för årsmötesdeltagarna och avsnittet om bygdens Rikspokal. Klämde in ett innebandyderby med sonen mellan Hovsta och Lillån innan man åter var tillbaka på Stora Hotellet, då har man sett en halvlek i ÖSK futsal semi 1 hemma mot IFK Udevalla som till slut blev 4-7 förlust. 

Kvällen innebar motorgala med SMK Örebro och föreningens 100-års fest. Mat, tal och uppvaktningar under kvällen och höstens Rikspokal avslöjades till den 7/10. Då laddar vi upp för ”handson” arbete igen i form av parkering, kiosk och värd för en del av bygdens sträcka. 

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *