Skuggning 

Denna tisdag var jag inbjuden av Vårdförbundet till Ölmbrogården och där följa en sjuksköterskas skor under en fm. Började med veckans avvikelsemöte med sjuksköterskorna, arbetsterapeut och enhetschef. Efter det en rundvandring på de olika avdelningarna iförd naturligtvis arbetskläder. Eftersom det är sekretess på vad som sades och gjorde äs vid enskilda personer så var det en dag av allt möljgligt som sker för en sjuksköterska på ett vård och omsorgsboende. Lärorikt vartfall och mycket kloka inspel frågor att ta med sig vidare. 

Denna snöiga tisdag var det bra att börja besöken i bygdens ytterkant för riksväg 50 var igenkorkad mer eller mindre hela fm. Dock när jag vid 12:15 for vidare mot Universitet och lunchmöte där då var riksvägen far bar igen. På em besöktes gruppboendet (LSS) vid Lindhult med övriga Centervänner såsom, Emilia, Ingvar och Jessika. Nu har jag precis blivit avtackad av länets fotbollförbund efter 12års arbete i tävlingskommittén och inväntar nedsläpp i Behrn arena mellan Örebro-Brynäs. Är det sportlov skall det allt sportas från läktaren. 

Mitt mantra tuggar vidare mot högt uppsatta mål att vidare besöka verksamheter såväl inom mitt ansvarsområde samt som Centerpartiets lokale partiföreträdare. Fortsättning följer…….

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *