En vecka går fort…..

Här kommer ni få nedslag från en vecka med mig, högt och lågt och bilderna nedan speglar detta bra. Förra veckan lyckades jag träna något så regelbundet, denna vecka blev det sämre av den varan. 

* Studiebesök bakom kulisserna på Hjalmars revy i Brevens bruk och uppvaktning för det goda arbetet att sätta kommunens landsbygd på kartan. Mycket uppskattat från alla inblandade.  

* Verksamhetsbesök på Vintrosahemmet hos en undersköterska och hennes kollegor och deras vardag, som de vill påverka till det bättre.

* Närkes slakteri hälsades på också i veckan och företagets arbete med mer lokalproducerat livsmedel på våra matbord.

* Träff med föreningen anhöriga hjälper anhöriga om missbruksvården för framförallt gruppen unga vuxna. 

* Träff med personalen på Kvinnerstagymnasiet att svara på olika frågor då rektorn bjöd in mig. Prickfri mjölkleverans i 23år ger lagårdspersonalen i slutet på mars konungens medalj.

*Debattartikel om regeringens galna förslag om att ”straffa” småföretagare genom 3:12 reglerna infördes i veckan med stort gensvar från diverse företagare.

* Prisutdelare på torsdagens gala som ordf i lokala Brå, galans viktigaste pris enligt min mening dvs ”Årets bragd”.

Detta var tro det eller ej några nedslag, lägg därtill lite olika idrottsevenemang så får ni en hyfsad översikt av veckan som gått. Imorgon är det verksamhetsbesök i huvudstaden och Mini-Maria, hur vi går vidare lokalt. 

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *