Frivillighetsgalan 

Har idag på em / kvällen tillsammans med barnen åkt slalom i Storstenshöjden. Det finns snö kvar och de siktar på att avsluta säsongen kommande helg så ta chansen att besöka landsbygden i Västernärke. 

Denna vecka tänkte jag lyfta fram årets Frivillighetsgala eller tackfest, kärt barn har många namn. Första som jag och Daniel Jansson-Hammargren (Programdirektör) och jag stod som värdar för. 808 anmälda personer som via antingen civilis samhället gör insatser eller som gode män, kontaktpersoner, volontärer mfl mfl var inbjudna. En väldigt trivsam och uppskattad kväll där vi inledde med att hälsa alla välkomna såväl i dörren in som från scen med lite praktiska saker. Hamnade vid ett väldigt trevligt bord där vi pratade om allt mellan himmel och jord som t ex Centerpartiets framfart just nu med tydligt ledarskap då andra vänder kappan efter vinden. Bortsett god mat bjuds alla inbjudna på livemusik av soul mates med Boris Rene som extra nummer direkt från finalen av Melodifestivalen. I mellanakten uppmuntra vi ”stolta promenerare” och skebäcksgården med en blomsterkvast utifrån utmärkelsen kommunens kvalitéspris på förra veckans Örebrogala. Intervjuade även en god man som varit i Bryssel och prata i EU högkvarteret om uppdraget i vår kommun. Tack till er alla för era ovärderliga insatser, ni gör Örebro kommun till en varmare plats att bo och verka i. 

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *