Engagemang i vardagen 

Jag har ju lovat mig själv och partiet att trappa ner på vissa saker. En hel del saker har jag också slutat med och klivit ur diverse styrelser och kommittéer, som t ex BygdeTV är i graven, fotbollsförbundets tävlings kommitté och ordförandeskapet i partiets kretsstyrelse mm mm. En sak som dock följt mig sen iofs redan i skarven av 90-//00-talet med först en bättre ADSL-uppkoppling via telefonmötet och bygdens telefonstationen till för några år sen bygdens etapp 1 och etapp 2 med fiberutbyggnaden. Etapp 1 är klar och i full gång, etapp 2 är nu i dagarna officiellt ute för skarpa avtal för 122 hushåll i bygden. Då skall man komma ihåg att kyrkbyn och Järle samhällen redan är utbyggda, vi pratar numera om ren landsbygd i landsbygden. Det är ett hårt mödosamt arbete som ligger bakom detta, grannsamverkan, en del möten och en hel del mejlande kors och tvärs. Även cyklandes med lappar nu när det känns som om våren kommit och hälsat på några dagar, viktigt att alla får samma information i god tid så alla papper är underskrivna. När landsbygden är uppkopplad då kan vi prata om att den digitala klyftan mellan stad och landbygd är löst. En får aldrig ge sig och hårt arbete lönar sig för det mesta alltid! Länge leve landsbygden tillsammans med den pulserande och attraherande staden! 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *