Stämmoträff

Väljer att publicera denna nyhet eller inlägg några minuter efter midnatt så slipper det betecknas som ett aprilskämt. Idag när distriktet bjöd in till stämma i biografen i Kumla så förevigades partiets olika kommunalråd i tre decennier bakåt. Väldigt bra och uppstyrt arrangerat av Ulla som ville ha en bild på sina efterföljare sen hon hade kommunalrådsposten i skiftet mellan 80/90-talet. 

På stämman talade också Centerpartiets rikdagsledamot Emil Källström samt utställningen om Thorbjörn Fälldin visades för alla ombud som denna lördag var väldigt många. Medvinden känns men opinion och undersökningar är en sak, valutslag något helt annat och det är 18 månader kvar men vi i Centerpartiet jobbar stenhårt för att fler och fler skall gå med i det gröna partiet där allt börjar med just dig. 


Ulla Harfeldt (tvåa från vänster) 1988-1996. 

Gunhild Wallin 1996-2006

Rasmus Persson (längst ut till höger) 2006-2016

Per-Åke Sörman 2016 – 

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *