Vårbruket

Fler och fler människor vill ha ett land i balans. Där stad och landsbygd verkar tillsammans och man tar till vara på de bästa av två världar. Denna soliga långhelg har det varit vårbruk för hela slanten i bygden. Vill man ha levande öppna landskap måste varje person själva ta ansvar över sina vardagliga val i affären, närproducerat och lokalt. Men även val av företag när man skall bygga om, dra nya rör, skicka paket mm mm. Man kan välja att skylla på diverse förtroendevalda med olika partifärger eller gå till sig själv. Jag är en sann landsbygdsvän och stolt bondson som rycker in när det behövs hemma på gården men jag inser att stadens puls, attraktion och flanör behövs och skall utvecklas likaså men ställ inte dessa emot varandra på den enes eller den andres bekostnad. 

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *