Örebrocupen

Över dagarna tre (fr-sö) sparkas det boll runt om i kommunen men med Rosta gärde som nav för allting. Över 500 lag, över 1700 olika domartillsättningar (äldre åldrarna körde med assisterande i slutspelet på söndagen) samt lag från hela Norden. 

Bra jobbat alla inblandad och jag kan instämma i hyllningskören av arrangemanget då jag följt det under samtliga tre dagar från olika arenor såsom, Björkvallen, Sörbyvallen, Universitet, Mariebergs IP samt så klart Rosta gärde. 

På lördagen passade jag på att rycka in i ÖreBrås tält med kommunens säkerhetssamordnare   Patrik Wallin mellan sonens båda  slutspelsmatcher. Hade såväl sonen som dottern igång under dessa dagar (fr-sö) och domare, funktionärer, föreningar och fotbollsföräldrar skötte sig mycket bra dessa dagar och vädret var på strålande bra humör. 

Efter dotterns sista match på söndags em var det snabbt hem.  Söndagkvällen innebar att jag precis dragit igång Ervalla SKs 23e upplaga av den närodlade fotbollsskolan, den äger rum varje år i midsommarveckan med bygdens barn på Lyckevallen. Kort och gott en riktig fotbollshelg på dygnets alla timmar 24/3 (fr-sö). 

Härligt med glada barn och ungdomar som trivs med fotbollen i centrum. Tack också för alla positiva tillrop kring partiets val av gruppledare inför kommande val nästa års sensommar. Kul att så många lagt märke till detta!  

 

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *