Alfred Nobel Science Park

Idag begav jag mig bl a upp till den mer eller mindre egna levande stadsdelen kring Universitet. Bortsett att jag kollade in futsalmatchen mellan ÖSK -Norrköping 4-4 på kvällen, deltog också i partnernätverket. På em var det träff med Motorbranschcollage, denna gången på Orrbys.

Åter till lunchmötet med ANSP vid Universitet. Väldigt lärorikt då jag inte sitter med i det bolaget. Jobbar mycket med frågor som rör oss som parti, gröna näringar, logistik och vård och omsorg. Flera spännande projekt bl a inom närodlade måltider mm som vi kommet följa väldigt noga framöver och följa upp vart arbetet leder. Verksamhetsbesök ger så mycket mer när man kan ställa frågor och återkoppla mm. Denna tisdag var jag återigen ute bland de som får samhället att kugga i tillsammans med kommunens huvuduppdrag, vård, skola och omsorg

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *