Närodlad avhämtning

Idag torsdag begav jag mig tillsammans med pol.sekr Cecilia Hermansson ut till Eurostop parkeringen och månadens avhämtning av närproducerade lokala varor. Åtta leverantörer hade fått in beställningar i för tid och det levererades idag mellan 17-17:30. Hört så mycket om detta från såväl länet som andra ställen att jag bara var tvungen att se det med mina egna ögon. Smidigt, hyfsat enkelt och inget svinn eller spill som om du hade stått på en vanlig marknad. Allt var förbeställt och inget behövdes plockas med tillbaka hem. Detta kommer jag fortsätta följa noga framöver då det behöver växthjälp i Örebro som stad och kommun. REKO finns på Facebook om du har det så in och gilla och läs om det samt sprid och beställ framöver likaså.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *