EPA + boxning = sant

Idag lördag blev det inte många timmars sömn då det var dels fotbollsträning för dottern tidigt. Jag själv mötte upp kretsordf. Olsson och åkte på EPA-utställning vid Proffsgymnasiets öppna hus. Rundvandring och burgare samt bra samtal med elever och personal. Där på plats dök radion upp och ville veta hur natten var med polispatrullen så då fick jag berätta det. Det gäller att synas på bloggar och sociala medier det ger ringar på vattnet.

Nyhetsinslaget på Radio Örebro finner du här!

Sen var det dags att på em inviga och lyckönska boxningsgalan på Tegelbruket. Den fjärde i ordningen och den andra som jag deltagit i. Den i februari bjöd på strålande underhållning och ikväll väntas än mer publik ryktades det om. Varierande men väldigt lärorika dagar just denna vecka med möten, verksamhetsbesök och skuggning som föll väl in i min kalender.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *