Bostadspriset 2017

Vilken tisdag, klockan slår snart midnatt och jag har lämnat galan till förmån för mitt hotellrum. När jag tidigare idag tog tåget mot huvudstaden hade jag inte räknat med att ha med mig priser, plaketter och diplom på rummet. Allt detta kommer jag personligen överlämna under onsdags em till boendet Trädgårdarna, de verkliga vinnarna i vardagen.

Årets Arkitekturgala blev något alldeles enastående, Cirkus på Djurgården var skådeplatsen och svetten rann, hjärtat slog och så hade jag enhetscheferna uppkopplade via sociala medier. Årets bostadspris kom som fjärde pris av nio, det kammade vi i Örebrodelegationen hem direkt. Upp på scen inför 1500 personer och strålkastarna riktade mot oss under våra ca fem minuter i ”hall of fame”. Fotografering direkt efteråt bakom scenen och sen åter på raden näst längst fram. Sista pris, Kasper Salin priset! Skulle det bli storslam……..trumvirvel………..nej det blev ett museum i Lund. Därav av var själva prisutdelningen över och ännu mer fotografering skedde inför lokalmedia hemmavid. Middag, mingel, barhäng och nätverkande. Sätta Örebro på kartan helt enkelt och oj vilken uppståndelse det blev!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *