Tårtkalas

Så fort SJ lämnat av mig vid Örebro Central kastade jag mig i bilen och for mot Boglundsängen och Trädgårdarna. Där väntade enhetschefer, personal och hyresgäster på mig med priserna. Dessa lämnades över till boendets egen ”filmstjärna” Ewy. Tårta intogs och likaså hurrande så det ekade i väggarna, precis vad jag hade lovat i min kommentar till kommunens utskick när priset var i hamn.

Gissa om det var en uppsluppen stämning i den till bredden fyllda restaurangdelen. Skål utbringades och sen följdes em av samtal med boende och personal samt intervjuer och kommentarer i samtliga lokalmedier. Telefonen har gått varm det senaste dygnet med gratulationer mm men de verkliga vinnarna fick fira på en alternativ gala idag väl värd namnet.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *