Goda exempeltårtan

Idag torsdag den sista november delades månadens tårta ut. Denna gången gick den till Örebro BK och mottogs av Kamran himself. Efter den fjärde galan och år av arbete med ungdomar inom boxningen var det dags att uppmärksamma detta goda arbete.

Oktober – Väntjänstföreningen, Hjärta till hjärta

November – Örebro boxningsklubb

December — ??? (Börja nominera)

Ett ställe som kanske kommer på tur framöver skulle kunna vara kanske Fridhemsskolan. Idag deltog jag på 20-års kalaset som friskola på kommunens landsbygd. Mycket folk och många glad stolta besökare över bygden och dess skola. Ett av mina första besök ifjol höst som nyvalt kommunalråd var faktiskt ett besök på Fridhemsskolan. En mycket bra torsdag som också innehöll myndighetsutskott och Örebroporten.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *