Walk on the memorylane

En promenad på minnenas stig tar en tillbaka till detta datum fast för sju år sen. 2011 skräll vann bygdens futsalkrigare den så populära och åtråvärda AIF-cupen i Idrottshuset Örebro. Precis nu ljöd signalen av årets upplaga som Örebro Syrianska tog hem. Detta året för sju år sedan gick allting vägen och i finalen vann det lilla lokalsamhället Ervalla norr om Örebro över BK Forward i finalen efter en snedspark. Den natten kommer jag aldrig glömma och det var så oväntat men med det flytet ESK hade med sig var det bara att njuta på ledarbänken och när bucklan höjdes fälldes en glädjetår i ögonvrån. Urklippet sitter sparar i källarfönster och varje dag man går till vedpanna eller tvättstugan så påminns man om bragden och får sån go känsla i kroppen.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *