Jag hälsar på dig!

Högst krav har jag på mig själv och för varje kvartal jag leder Centerpartiet i Örebros arbete höjs ribban. Direkt hösten -16 dvs q4 (kvartal fyra, okt-nov-dec) gjordes fler utåtriktade verksamhetsbesök än vad vi lokalt lyckades med under de tre första kvartalen på hela 2016. Det säger en del om kretsstyrelsens ambitionshöjning den hösten som jag antog som en tuff men härlig utmaning. Under 2017 lyckades jag med bedriften att varje kvartal successivt öka samtalen och besöken ute i verksamheterna hela tiden. En fika, en halvdagsskuggning, en natt med polisen, ett kvällsmöte med en förening som ville veta mer osv osv.

Nu skall årens tre kvartal fyllas, att möta kloka människor som ger sin syn på saker, medskick och ris eller ros är det bästa som finns. Det är en gåva att få träffa människor som vill något för vår kommun än de som bara rycker på axlarna och inte vet sin vision.

Därför utmanar jag nu dig, t ex en fika i ditt vardagsrum, hos din förening eller på din arbetsplats. Du slår på en kanna kaffe och jag tar med fikabrödet. Jag är öppen för näst intill det mesta och kommer sy ihop saker allt eftersom ni hör av er till mig. 1-2// besök i snitt per vecka är vad som gäller just nu för att kunna få kurvan vidare att stiga sen jag tillträdde kommunalrådsposten här lokalt. Det kommer gå med din hjälp och en massa god planering så blir 2018 året jag verkligen lade örat mot marken ytterligare ett snäpp och lyssnade på dig!

Tveka inte mejla till mig; [email protected] så hittar vi en tid som passar oss båda.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *