En slaskig onsdag

Det kan verkligen liva upp eller vad sägs om detta;

Först ut träff på ÖBO med Ulf Rohlen m fl men med vår klimat och energipolitisketalesperson Rickard Nordin från Riksdagen. Sen till Lars-Inge och Jan-Olow på Engströms. Där anslöt såväl Biogasbolaget samt Kjellbergs logistik och teknik.

Efter lunch besökte jag ett omsorgsföretag som bjöd in mig på deras APT för att prata 2020 och se möjligheterna i förändringen. Bra medskick bra samtal med kritiskt granskande frågor men också medhåll där vi som förtroendevalda tänkt till. Jag tänker aldrig någonsin gömma mig för mina beslut utan stå upp för dem och utveckla dem till det bästa för alla invånare i kommunen.

Sen efter detta plockade jag upp tf Näringslivsdirektören Åza Zastell och vi åkte till Rasmusbyn på verksamhetsbesök. Stannade även till vid bygdens schacksällskap och tittade på kvällens träning innan kvällen avslutade i Ölmbrotorp och en kväll med näringslivsfrågor.

Jo tack jag är verkligen nöjd över denna blaskiga onsdag i januari.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *