Traditionsenlig hindersmässotorsdag!

En traditionstyngd fm bland utställare och jordnära människor på Agripro i Gällersta och Lantmännen maskin i Ormesta. Träffade många goda vänner och fick många samtal och medskick från brukanderätt, äganderätt till självförsörjningsgrad och närproducerad mat. Lunch med Örebrohockeys vd Mikael Johansson och uppföljning från sommarens möte. Kvällens insats får vi glömma då Malmö vann stort men nya tag redan på lördag. Em var ”grillen” påslagen då 25-talet pensionärer hade mig i ”heta stolen” på Haga frivilligcentral. Vilket engagemang och vilken rörande enighet att valfrihet med en hög kvalité skall fortsätta genomsyra Örebros äldreomsorg oavsett hemvård som Vård & Omsorgsboende. Man hinner en hel del med lite planering och framförhållning. En gåva att få input från alla människor man träffar på olika utåtriktade saker man besöker.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *