Centerpodd

Vi har satt upp höga målsättningar för att nå våra väljargrupper. En pusselbit av alla är bl.a. poddradio. Första träffen i början av månaden för upplägg mm och idag inspelning av avsnitt nummer ett med låtönskningar och ”heta stolen” typ vilka lik i garderoben har du ???

Mycket trevligt och lättsamt sätt där samtalet är dels ett porträtt men för att locka nya unga öron in i politiken. Det kommer vara möjligt för dig som lyssnare framöver att styra avsnitten med frågor och önskningar om gäster. Vi hade en riktigt rolig halvtimme där tiden bara sprang iväg. Nästa vecka kommer den vara ute på alla möjliga ställen där poddar finns samt här och på Facebooksidor mm.

Vi är verkligen överallt och dels lyssnar in människor men sen när idéerna är ”packeterade” kryddas det visionärt och sprids till våra sympatisörer och nyfikna medborgare. Vi får se hur stor spridningen blir men man måste våga misslyckas för att kunna lyckas.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *