Glöm aldrig

27 januari årligen är förintelsens minnesdag. Tänk att det finns personer som på fullaste allvar säger att detta aldrig ägt rum. Det finns inga ord att beskriva det fasansfulla som skedde under åren 1939-1945 i samband med andra världskriget. Vi som parti kommer alltid stå upp för alla människors lika rätt och värde. Det är vi tillsammans som hjälps åt att motarbeta de mörka krafter så de inte får fotfäste i t ex fikarum, omklädningsrum eller ”hemma på din gata.” Samhället är inte ett gäng politiker på Rosenbad, samhället är du, jag, din lärare, doktor, tjejen på verkstan och killen i bageriet mm mm. Tillsammans måste alla orka hjälpas åt för tystnar de kloka rösterna vad är då kvar? #vifåraldrigglömma

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *