Vila i frid Ingvar

Ingen kan väl ha undgått att Ingvar Kamprad lämnade jordelivet idag. Då började vänstern i landet Sverige mer eller mindre jubla. Helt galet och respektlöst, Ingvar har skapat arbete åt tusentals invånare i Sverige. Många människor har som liten parvel lekt i bollhavet, köpt hem möbler ätit en femkronas korv i alla varuhus. Många olika minnes om den hushållsekonomiske smålänning men att på Ingvars dödsdag gå igång och via sociala medier ge sig på han är riktigt osmakligt. Hoppas kloka partivänner och moderpartiet tar stort avstånd från detta men det är väl att hoppas på för mycket. Jag önskar dig Ingvar att verkligen få vila i frid, du har gjort enastående insatser för vårt land. En sann entreprenör som tog till vara på skogens potential och naturens råvaror.

Centerpartiet kommer alltid stå upp för valfrihet, småföretagande, entreprenörskap och att det ska löna sig att jobba. Långt ifrån vad dagens vänster vill och det ansikte som visades idag får skämmas mer än en gång.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *