Närodlad växtkraft

Idag ramlade det in ett mejl till från en ny medlem till Centerpartiet och till vår lokala centerkrets i Örebro. 2017 blev ett år utan liknande sen Fälldins tid på mitten av 70-talet. Opionsundersökningar i all ära, det får andra partier tolka och analysera. Vi jobbar utifrån hårt arbete dagligdags och sen kommer väljarnas utvecklingssamtal den 9/9. Långsiktighet och kontinuitet kommer löna sig i det långa loppet. Kortsiktiga frågor och lösningar är inte den långa vägens resultat. Idag hade mina medarbetare på kansliet ordnat med småföretagarlunch i Vivalla centrum. Måndagar i övrigt är långa mötesdagar men försöker klämma in utåtriktade saker även en snöig måndag. Viktiga samtal med företagarfokus och nätverkande som ger mig input i det vidare arbetet. Vi är verkligen ett växande folkrörelseparti som med aktiv medlemsvård skall göra ett framgångsval kommande sensommar med din hjälp.

Vill du likaså vara med, kika in på www.centerpartiet.se/blimedlem och bli med du också i en växande kraft!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *