Bor på ett lyxhotell

Det är inte mina ord, det är sagt till mig när jag i somras besökte Rostahemmet av tre hyresgäster som jag träffade där. Jag frågade dem i deras matplats på avdelningen hur det var att bo på Rostahemmet? -”vi har allt, god mat, trevlig personal, aktiviteter att göra och goda vänner”, vi bor som på ett lyxhotell. Då blir man varm i själen och när sen denna insändare dyker upp så ler man och tänker tillbaka på sommarns möte med dessa hyresgäster. Det var en sommar då jag gjorde bokslut på att besöka alla vård och omsorgsboenden och vilka möten man fick vara med om. Det finns saker vi alltid skall vara på tå och förbättra och utveckla men det finns minst lika många om inte dubbelt så många solskenshistorier och goda exempel och dessa skall jag aldrig sluta förmedla.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *