Sju månader

Antalet dagar till valet bara springer iväg, tur då att enträget arbete under hela mandatperioden kommer betala sig och inte enbart spurten. Självklart är den viktig likaså men helheten är värd så mycket mer, utvecklingssamtalet med väljaren är då man får sin och partiets temp på allt arbete man lägger ner.

Nu kommer vi få lite extra sporre de närmaste två kommande veckorna med lite underbar vinteridrott från OS i Sydkorea. Sverige kommer ta tretton medaljer i detta mästerskap, om du inte håller med mig så säg själv då hur många det blir när allt sammanfattas och elden släcks nästa söndag ?

Idag har jag varit i mitt esse igen, efter såväl konferens med partiets kommundagar och kickoff med ÖreBRÅ så hann jag ut och möta människor på språng andra halvan idag. Först möte med Regionen om utskrivningsklara bl a. Sen lunch med en ny medlem, som verkligen vill växa under tiden fram till valet. En av alla mina fikaträffar ledde idag till en ny medlem som tog steg fullt ut när de fick höra om vår småföretagarpolitik och att vi är småföretagarnas bästa vän. Avslutade i radiostudion och prata om vårt uppsökande arbete kring stads kärnan för personer över 20år.

Lägg därtill sonen på innebandy ikväll, dottern på Gårn och jag slog mig ner i soffan till ”på spåret”. En dag i mitt liv närmare utvecklingssamtalet!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *