Sportsöndag

Denna vilodag har gått i idrottens tecken. Bortsett dotterns schackspelande i skollags DM med bygdens skola och sonen for iväg för bortamatch i innebandyn mot Pålsboda har det varit elitidrott för hela slanten.

Örebro innebandy knep en pinne i jakten på säkrat kontrakt hemma mot Helsingborg. Nitro / Nora knep två viktiga pinnar i kampen om nytt kontrakt hemma mot Gustavsberg. ÖSK försäsongsspelade mot Degerfors IF på Behrnabeu och vann med 1-0 efter ett klassavslut i nättaket av Kennedy. Avslutningsvis i TV soffan vann Liverpool en viktig bortamatch hyfsat komfortabelt, denna gången mot Southampton med 0-2. Härnäst stundar nu Champions league till veckan borta mot Porto. Vilken härlig söndag, klagar inte på veckans så kallade vilodag!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *