Påverka där du bor!

Ikväll har vi i Centerpartiet Örebro haft vårt månadsmöte ute i kommunen. Denna gången var det förlagt till Tysslinge friskola, en plats som vi Centervänner månar mycket om och det känns som man ”kommit hem”. En skola på landsbygden som inte ser några hinder utan bara möjligheter. Som gör valfriheten verklig för invånare på kommunens västra landsbygdshörn. En skola som har en kö till sig på lika många som idag går på skolan. Superlativen är många och det är verkligen ljuv musik i våra öron. I övrigt handlade kvällen om fiberutbyggnad, kollektivtrafik, Vintrosahemmet, naturturism och det fria valet. På mötet fanns förutom rektorn Daniel Seilitz också Karl Hulterström från Svenskt näringsliv.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *