Mötesordförande

Efter en måndag med traditionella måndagsmöten i Rådhuset så for jag iväg på utåtriktade arrangemang. Som jag sagt tidigare och säger igen så har högst krav på mig själv att besöka föreningar, verksamheter och företag mm. 2018 ligger så här dags i topp efter snart två månader ute på externa besök. Räcker man ut hakan så är det bara att ikläda sig rollen och ställa upp när kalendern ger möjlighet. Det gjorde den idag och jag avslutade dagens insatser som mötesordförande med PRO Wästerringen. Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar så var det frågestund till mig i min roll som en del av kommunledningen och partiföreträdare för Centerpartiet i Örebro kommun. Väldigt nyttigt, spännande och intressant att vara med kring fikaborden och lyssna på det som som ligger dessa engagerade människor närmast om hjärtat. Tack för inbjudan och de närmaste månaden stundar en hel del årsmötesinbjudningar vilket är riktigt roligt!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *