Sportlov 

Det märks inte jättemycket i min almanacka mer än att jag lovat barnen nån eftermiddag med dem då det vankas ett vitt sportlov äntligen. Kommande vecka bjuds dock bara på ett kvällsmöte så bara det märks ju skillnad när det annars är tre till fyra kvällsmöten en ”normal” vecka. Så det blir lite tid med familjen andra tider än just vardagarna denna sportlovsvecka. Dock följs ju OS minutiöst och sömnen blir ju extra lidande vissa nätter men det får det vara värt vart fjärde år. 

* Skön seger för Tre kronor mot Finland 

** Curlingstenarna verkar glida på bra för såväl de gulblåa damerna som herrarna 

*** Belgisk seger i årets Svenska rally som följdes via rallyradion sen i torsdags även under fredagen på plats på riktigt i rallyskogen

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *