Företagsbesök 

Idag tisdag var det ju dels Padel men det blev storförlust igen. Dock förra månadens Padel låg bakom dagens företagsbesök på Reklamproffsen. Fick se hela huset samt höra hela företagshistorian bl a flytten från Kumla och hit till Örebro. Snygg tapet också på kontoret en lagbild från ÖSKs lag årtal 1923. Jag själv driver ju bygdenytt.se som en interaktiv anslagstavla sen 1/1-2012 med ett inlägg om dagen om saker och ting som händer i bygden. Väldigt uppskattad och läsvärd sida som numera sen jag blev kommunalråd är det som hinns med i företaget och övrigt PR jobb ligger lite på is. Vem vet vad som händer efter sensommarens val ? Det gäller hela tiden att var ödmjuk inför uppgiften men likväl hårt jobbande och tror på valframgång i alla lägen. Vi är rustade och redo och längtar verkligen till första veckan i september! 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *