Motorburen ungdom

Månadens ”goda exempel” tårta för februari gick igår kväll till samverkansgruppen ”motorburen ungdom, Örebro”. Att jobba med goda förebilder och ambassadörer måste vara vägen att lyckas skapa engagemang och kraft hos motorburna ungdomar. Rent konkret igår kväll så kom man fram till och spikade att gruppen fick en monter / utställningsyta på sommarens arrangemang ”Hästkraftensdag” vid Berglunda området. Nytryckta tröjor från Team Sportia överlämnades till ambassadörerna och fortsättning följer men det går från klarhet till klarhet och sånt blir jag varm i själen av. Har fått många varningar att detta är dödfött men jag ger mig inte så lätt och förtroende byggs på relationer och samarbeten. Jag hjälper gruppen med kontakter och nätverk sen är det upp till dem själva att kliva fram och ta ansvar och planera möten/ träffar inför sommarens utställningsplats.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *