Hattrick i företagsbesök

En makalös fredag där det lokala näringslivet stod på agendan. Dock tog ett OS guld i herrarnas skidskyttestafett mig osannolikt till Rävgången och vår senaste OS medaljör i just skidskyttestafett, Tord Wiksten brons 1992 Albertville. Tidigare OS medaljören hade handskottat Rävgången tillsammans med Schreiber Adventures inför lördagens familjedag. Anders Schreiber hade för övrigt tidigare på lunchen berättat om sin framtida vision om ett hälsosammare Örebro och ett mer levande norr. Dagen började med promotionfrukost där yngsta dottern deltog med mig innan hon for vidare till Storstenshöjden. Björn Andersson m fl gästade idag promotionmorgon och Björn berättade om sin idrottsresa och framtida utmaning inom KIF Örebro. Gott samtal med Seydou och Zamer på em om konkreta näringslivsfrågor och dagen avslutades med inflyttningsfest för GUL PR i deras nya lokaler med en bedårande utsikt ut över slottet och Svartån. Tre olika företagsbesök på en dag samt spännande nätverk på frukosten på Frimis, wow vilken avslutning på sportlovet med fullt ös in i kaklet! En så energigivande dag sker inte varje dag men det är i möten med människor magi uppstår.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *