Igår näringsliv, idag föreningsliv

Dagarna är verkligen varierande men väldigt lustfyllda och intressanta. Denna lördag helt vikt åt föreningslivet i kommunen. Först mötesordförande på Västra bilsportsförbundets årsmöte som var förlagt till Scandic väst. Riktigt spännande med många olika motorklubbar på plats, det delades ut uppvaktningar, sedvanliga årsmötesförhandlingar samt bubblades motorsport under fikat värre.

Sen vidare till Pitchers och sändningen av Pixbo-Kings med ett gäng IBF fans på plats. Det blev en pinne med hem men då hade jag redan avvikit och åkt mot hockeyhallen för ÖHK-Frölunda som blev en match utan hemmapoäng. Vägrar ge upp detta, det måste bara gå vägen till slut!

Imorgon blir det en dag i folkrörelsenstecken med kampanj för partiet och den årliga lokala kretsstämman för Örebro kommun med att vår lista skall spikas inför kommunalvalet till sensommaren.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *