Invigning av hela boendet

Nu äntligen är hela huset invigt och vård och omsorgsboendet Trädgårdarna är komplett efter de två etapperna. Lika mycket äntligen så börjar restaurangen servera mat inom ca 14dgr dvs mitten på mars. Utmärkelser i all är men när senaste undersökningen i höstas från Socialstyrelsen visade på full pott i frågan om bemötande och trygghet på boendet så värmer det ändå mest. Jag valde helt frivilligt att lämna över saxen till en hyresgäst på boendet att tillsammans med enhetscheferna genomföra själva bandklippningen. I centrum skall de stå som huset är tillför, jag skall hålla en rimlig profil och nivå på min närvaro men detta boende har redan tagit mig med på en fantastisk resa. Nu är alla delar invigda och personal och hyresgäster kan få lite arbetsro efter allt stoj och firande runt verksamheten. Stort grattis och ett riktigt från hjärtat lycka till framöver.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *