Utåtriktad tisdag

Ny partner (Hannes) men samma ynka resultat i kvällens Padel. Innan dess hälsade jag på kommunens ”löpskyttar” som tränar i Tybblelundshallen med Hans & Co. Detta hoppas jag verkligen inte var sista gången jag fick chansen att pröva på denna idrott. Var blompojke hos Svenska kyrkan i Adolfsberg där Jessika förverkligade en dröm som hon stött och blött länge och äntligen förverkligade. Lunch och rundtur på MPWR och deras nya lokaler, kul att hålla kontakten med fd högstadiekompisar och fd arbetskamrater. Möte på em med Motorbranschcollage denna gången på Toyota i Lillån. Nu blir det nattmangling inför onsdagens KF att förbereda alla ärenden som jag skall ta mig an under onsdagens möte.

Man hinner en hel del på 24h om man syr ihop dygnet väl med goda prioriteringar. Många spännande besök idag.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *