Ung företagsamhet !

Bring back memories till tiden då jag själv drev UF-företag i början på 90-talet när jag gick Ekonomisklinje på Risbergskagymnasiet. Då fanns ingen mässa med efterföljden galapresentation och vinnaren for vidare mot SM. Vart fall inget vi var i närheten av att få deltaga på den årgången. Nu till dagens arrangemang där jag ingick ingen av alla jurygrupper. Den som skulle utse ”årets tjänst”. Nio UF företag av de 116 på plats ingick i vår kategori och fyra av dem gick vidare till att bli nominerade. En av dem tog sen hem segern och det blev framtidsföretaget ”Tabels” som är en app där du kan boka bord på restauranger och även boka vilket bord du vill sitta vid. Detta är en mycket bra inkörsport till framtidens entreprenörer och då är det viktigt att landets bäste småföretagarvän Centerpartiet fanns på plats och pratade med många drivna unga människor. En mycket lyckad em och kväll på Conventum arena med mycket klapp, jubel och smile!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *