Distriktsstämma

Idag lördag så var det dels genrep på Behrnabeu mellan ÖSK och AFC, mållös match men viktigare nätverkande på läktaren denna gång.

På Stora hotellet idag hade vi distriktsstämma med partiet och antog länsprogrammet bl a. På kvällen väntades det en mycket god och välsmakande närproducerad middag för länets alla Centervänner.

Det annars som flest personer hörde sig för om under lördagen var Attendos satsning istan som radion basunerade ut. Några klarlägganden då många inte haft eller har riktigt koll på frågan. Attendo går alltså in i den Lov:ade hemvården. Hyr ut lägenheten till en person som är över 75år och innehar biståndsbeslut. Sen utför man service och / eller omvårdnad till personen i fråga. Alltså inte som ett vård och omsorgsboende som många kontakt mig för. Hemvården är fritt för vem som helst att gå in i om de uppfyller ansökan och blir godkända.

Sen fick jag kommentera detta då det i backspegeln varit ”frostigt” mellan Attendo och kommunen men jag väljer att se FRAMÅT och för mig är hög kvalité det viktigaste.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *