Hästsport

Ikväll efter en dag av möten i Rådhuset så åkte jag och yngsta dottern till Örebrotravet. En fin vårkväll då solen var på väg ner över travet och det var ett väldigt lugn på läktaren efter en dag inbokad av möten 8:30-16:30. Hästsporten är för oss Centerpartister oerhört viktig då den skapar väldigt många jobb men också en levande landsbygd samt öppna landskap. Det blev inga miljoner i fickan med hem ikväll igen men en kväll av fina lopp och enastående prestationer. Sen var det ju pappas tur att laga mat i väntan på sonens innebandy så då kunde inte Örebrotravet passa så mycket bättre. Mat och hästsport i sann gemenskap i solnedgång, låter ju nästan lite romanistiskt…………

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *