Restaurangbesök

Numera nåja vart fall idag äter jag även ute på verksamheterna. Invigde restaurangen vid Trädgårdarna med en lunch och möte. Träffade på personal och chefer när man verkligen igen slog två flugor i en smäll. Riktigt god mat och vi hann med att gå en tipspromenad och besöka en påskmarknad som arrangerades idag på plats i huset.

Dagens em joggingtur mellan dagens möten och kvällens togs idag norröver via fallen bl a. Tog ”loven” runt Karlslundsgården som vi för lite mer än sex månader tog spadtag för kommer öppnas om ca åtta månader bara. Det soliga vädret gav energi att ladda upp batterierna inför vad som komma skall. Viktigt att ta chansen när nån timme då och då uppstår att njuta av väder och landskap. Onsdagen fylldes med mycket bra verksamhetsbesök, möten och den glade motionären fick jogga en runda i solen!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *