Morgonträning

En av de varmaste dagarna på detta året fick vi uppleva under lördagen. Min lördag började på löpning runt Rynningeviken när dottern tränade boll på Pettersberg. Rekordmånga deltog i årets 1-års fest på Örebro park run som verkligen växt sig till en folkrörelse som heter duga. Så roligt att se alla människor samlas för att sen på eget bevåg gå-lunka-löp 5km. Efter en svettig fm inne i Örebro väntades det full fart med öppet hus för frugan som fyller 40år idag. Det strömmade in människor från lunch till midnatt så jag missade såväl ESK -Assyriska 0-2 idag samt Rynninge herr -Linköping 1-3. Fick dock så mycket annat under dagen i form av vänner och bekanta och har precis tagit mig upp ur en kokande badtunna.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *