Bestörtning

Efter att ha städat upp huset efter gårdagens ”tabberas” åkte jag och kollade in sonen i Katrineholm på hans innebandycup som pågått sen i fredags. På em sen ringer NA och sa att min varning hade slagit in. En fullbordad våldtäkt och en försök till våldtäkt hade ägt rum på Mariebergsområdet. Först och främst så tänker jag på de tjejer som blivit utsatta för detta, fy fan. (Ursäkta språket) Sen till vad som har gjorts och gör sen i somras; En sammanslutning av goda ambassadörer har bildats som själva vill ifrån Mariebergsområdet men utöva sitt motorintresse. Jag kommer långt ifrån kunna nå alla men jag måste vart fall allvarligt försöka att nå några. Jobba som bollplank med de som vill vara goda förebilder och stötta / förverkliga idéer som kommer från gruppen. I sommar ligger ännu en Sverigeträff i pipen enligt sociala medier och tänker vi ännu en gång stoppa huvudet i sanden och stå med skägget i brevlådan den helgen det vallfärdas ungdomar till Marieberg ?

Jag har redan lyft upp ärendet på vårt lokala brottsförebyggande ÖreBrå och tänker inte blunda för saker som sker i vår kommun.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *