Camp Nou

En dag av stadsvandring ligger ju inte oss riktigt på läppen men vad gör man inte efter fyra dagar på ”F1 ringen”. Då valde vi så klart Europas största till åskådarantalet fotbollsarena, Camp Nou. Inte lika långt att gå runt dock som Cataloniens racerbana men visst absolut stor arena. Vidare över stan och diverse paradgator och sevärdheter folk tog kort på men det var inget som vi visste vad det var, så vi lät dessa byggnader vara. Klarade av det mesta av pendeltåg, Metro och apostlahästarna på vår första utflykt tillsammans jag och sonen bortsett alla inhemsk sport så klart. Dock en nästa otäck upplevelse då ”copycat” dök upp från en person i Örebro som jag för ett par sekunder var bakom oss i stationsbyggnaden när vi skulle köpa biljetter. Personen var dock lika vänlig som personen hemmavid då hon hjälpte oss beställa biljetter via automaten. Nu har vi tagit oss hem till Skavsta och skall bara rulla de ”66 varven” hem till bygden igen. Imorgon är blå stället på igen men denna långhelg satte verkligen sina spår, på ett mycket positivt sätt.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *