Förskolansdag!

Det inte enbart norrmännensdag den ”sjuttonde” maj. Det är också Förskolansdag och jag passade självklart på att besöka en verksamhet inom vår kommun. Mitt besök gick till Helianthus friförskola på Rynningeåsen. En sju avdelningsförskola där det idag vankades maskerad. Utklädda barn som hade haft besök av ambulansen på fm och efter mitt besök skulle alla föräldrar komma och man skulle sjunga för dem utomhus på kullen.

Till Fontänhusets ”öppna hus” med Rådhusracern och det blev en omväg över Munkatorp och Venastugan! Så snyggt det blivit där ute och bättre kommer det bli. Personlig visning av området och den nyrustade lagården. På kvällen Tele 2 och ÖSKs förlustmatch. Innan det utdelningskampanj i det östra kommunhörnet. Man hinner en hel del om man byter ut en massa fina ord utan innehåll och visar det genom att utföra idéer och visa uppskattning till de som jobbar för goda exempel.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *