Landsbygdsriksdag!

Första uppstartsdagen av årets landsbygdsriksdag är över. Ifjol gick min prioritering till Varberg och Anhörigriksdagen men detta året är prioriteringen landsbygdsriksdagen i Örnsköldsvik. I dagarna tre kommer ca 700 engagerade eldsjälar prata, inspireras, omvärldsspana, peppa osv varandra med innehåll som gör landsbygden ännu bättre. Första dagens rapport från Foppaland innehöll omvärldsspaning med bl a besök på diverse idrottsarenor när väl löparskorna knöts åt för den ”glade motionären”.

Hann med en landsbygdsdebatt redan ikväll efter kvällsminglet och middagen på Fjällräven Center. Tog mig upp på stan och till Café UH där Emil Källström (c) duellerade med Gustav Fridolin (mp). Utveckling mot stoppförbud ja publiken i caféet ikväll gillade vart fall hemmahoppet Källström bäst. Promenad över stan innan dag ett tog bokslut och ögonlocken sänks innan de öppnas igen för en ännu mer matnyttigare andra dag. Tyvärr mer inomhus spås det under lördagen, men med partiets konkreta förslag på bordet idag så kommer det gå lysande även inomhus.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *