LBR; dag 2

Partiledardebatt med sju av åtta partiledare på plats. Endast Kd som sände en annan person, som tyvärr inte visste vilket landskap han befann sig i……..

Annie som enda kvinna i panelen kom med konkreta lösningar dels utifrån paketet som hon hade presenterat under fredagen. Fick chans till en egen pratstund under boksigneringen med vår jordnära ledare Annie Lööf. I övrigt idag var det mycket fokus på den enda debatten med alla (7av8) partiledarna utanför vår huvudstad Stockholm. Direktsänd över mittmedias tidningar på webben och så mycket polis och Säpofolk har det nog aldrig varit i Ö-vik. På kvällen sen var det bankett med närproducerade råvaror och musik som gungade igång Fjällräven Center. Finare hälsning än nedan kan man inte få av vår populära partiledare!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *