LBR; dag 3

Söndag avslutade denna tre dagars träff, nja förresten de som kom redan i torsdagskväll och medverkade på HSLs årsmöte också. Bortsett alla seminarium och föreläsningar så finns det utställare också. Pratade på rasterna med de flesta men lite mer i vissa och lite mindre i andra. Svenska fotbollförbundets paroll om en förening i varje by gillar jag skarpt. En viktig målsättning som är kanonviktig i de områden där ev skolan eller butiken försvinner. Då finns fotbollen där och står upp för en kreativ landsbygd. Många goda leaderprojekt också som inspirerade mig bl a och all utbyte under rasterna med dels partikompisar som eldsjälar överlag i byalag mm.

Sen avslutade dygnet med landets 11-VM guld i hockey, kanske kan Janne Anderssons grabbar överraska lite positivt också i fotbolls VM i sommar. Underbart med idrott kort och gott och kreativ landsbygdsutveckling så klart.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *