Kommunfullmäktige

På en tisdag, ja väldigt märkligt men maj månads möte krockade med andra saker för många och då flyttades mötet en dag tidigare. Det sista inför valet sker dock 20 juni på en onsdag. Sen är det ju så vilket långt ifrån alla vet att det i september är mandatperiodens 2015-2018 sista möte i kommunfullmäktige. Det första nya efter valet tillträdet i oktober månad och sen väljs kommunstyrelsen och därefter senast i december väljs nämnder och bolagsstyrelser men dessa träder i kraft först 1/1-19 och bolagen t om lite senare vid bolagsstämmor.

Idag på KF antogs bl a det kulturpolitiska programmet. En motion om ändrade riktlinjer kring ledsagning bifölls. Har alltid vidhållit att kloka idéer skall tas till vara för örebroarnas bästa oavsett vart de kommer ifrån, såvida inte arbetet så klart redan är igång.

Kvällen avslutades med besök på G-vallen och Löpskyttet som flyttat ut från Tybblelundshallen samt sist men långt ifrån minst………..ÖSK tillbaka på vinnarspåret igen efter 2-1 seger mot Kalmar hemma på ”Behrnabeu”.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *