Podd+artikel+debatt

Är lika med en solig torsdag i vår växande kommun. Man kan göra skillnad på många sätt men framför allt genom opinionsbildande. Denna torsdag är ju verkligen ett konkret exempel på det. Dels släppte NA sitt poddavsnitt som vi bandade förra veckan. Centerpartiet vs Miljöpartiet och morötter före piskor. På debattsidan skriver ett helt gäng Centerkandidater till höstens kommunalval om ungdomars trygghet i utsatta miljöer. Ikväll deltog jag tillsammans med en Liberal fritidsnämndspolitiker i Studieförbundet Vuxenskolans arrangemang om friskvård och hälsa. Där människor i Haga centrum kunde ställa sina personliga frågor direkt till oss. Mycket bra samtal och så viktigt att finnas ute bland medborgarna hela tiden för att få input till fler kloka idéer som gör skillnad i vardagen.

Avslutade på bygdens nöjesfält med en skön hemmaseger där solen sken ikapp med humöret på spelarna.

En dag i en förtroendevalds liv med många olika bollar att hållandes jonglerande i luften, strax dags för fredag!

NAs poddradio, morötter före piskor!

Ungdomars trygghet i utsatta miljöer

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *