Djurdag på Kvinnersta

Idag så var det djurdag på Kvinnerstagymnasiet med ”öppet hus”. När man åker dit gäller det alltid att ha lite extra tid för man träffar så mycket folk att prata med. Motion på köpet när man trampade runt och fram till Hovsta för ”glasstopp”.

Sen på em så var det ett väldigt populärt och påkostat F1 arrangemang på MyOffice. Dels så klart Marcus Ericssons race på storbild från Monaco men även intervjuer, uppvisning av bilar samt Ronnie Petterssons Go kart från sent 60-tal. Diabilder visade Ronnies bror också från GP i Monaco för 50år sedan. Riktig bra em kort och gott. ÖSK fick en pinne på Grimsta och kan se tillbaka på en finfin vårsäsong. Rynninges herrar vann sin seriematch i div 1 borta idag mot TG.

Vilket väder på mors dag så stort grattis alla mammor, glöm inte att ni är värdefulla.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *