Närodlad sandstrand

Kolla in denna bilden nedan, titta gärna en gång till………detta är ca 5-6mil från stadskärnan vid Hjälmarbaden. Där är denna vecka 20-talet personer på ”sommaraktiviteter för äldre som behöver bryta ensamheten”. En satsning som till denna sommar utökades via den kommunala budgeten och sen via programområde Social välfärd. En helt förtrollad eftermiddag vid Hjälmarens strand med gassande nästan tryckande sol. Tempen visade på plus 33 grader i skuggan på em, helt galet hett. Målning, boccia och fika hann jag med, samt många goa – värdefulla samtal och möten.

På lunchen idag stannade jag till efter kommunstyrelseberedningen vid GIH och friidrotts-DM för unga Parasportare. Hann se själv 400m och en helt underbar prisutdelning med så mycket kärlek och värme på plats med kramar, gos och jubel.

Så många intryck idag så man blir häpen över allt gott som görs för våra kommuninvånare så vi gubbar i partiet avslutade kvällen med att glatt jogga över stan för ett friskare Örebro. Full fart framåt på den närodlade rivieran med sand mellan tårna och svalkande vatten. Så finns det dem som åker utomlands när den svenska sommaren är som vackrast och bäst!

Återigen så in i bomben tacksam och glad över det förtroende kommuninvånarens givit mig, långsiktigt arbete brukar alltid bära frukt men kan alltid raseras på sekunden om man inte är på tå och jobbar efter sitt hjärta och inte klanka ner på andra utan påverka det man kan; sig själv. Tack och bock nu kommer John Blund.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *