Sista torsdagen i maj

Man hinner ju med en hel del på en dag som denna, varm underbar ”sommardag” i maj månad.

Den glade motionären lunkade sig en sväng runt Naturens hus / Oset innan första mötet som idag var Myndighetsutskott. Sen lunchmöte i Stadsparken med en medborgare som kände stor frustration över det vardagliga arbetet som jag behövde lyssna till och ta med mig vidare.

Gruppmöte sen med Programnämnd Social Välfärd som därefter drog igång sista nämnden före sensommarens val. 28 punkter avhandlades och med 30 minuters övertid till 17:33 så slutade nämnden. Trevlig sommar allesammans och bra jobbat under vårens alla nämnder.

Något sen vidare till den historiska årsstämman där en ny gymnastikförening såg sitt ljus; Gymnastikföreningen Örebro. En sammanslutning av två befintliga som nu kan sätta sporten på kartan ytterligare ett par snäpp. Sist ut var månadens välbesökta C möte, denna gången förlagt på Naturens teater vid Rånnesta. Mycket bra samtal om öppna landskap och betande planetskötare som sällan hyllas för sina insatser.

Jo tack, det rullar på rätt så bra nu för tiden.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *